Bead Maker 3.8 Liter

Varenummer 00025
kr500.00
På lager
1
Produkt detaljer

BEAD MAKER GØR NU LAK BESKYTTELSE NEMMERE, HURTIGERE OG EKSTREM HYDROFOBISK END NOGENSINDE FØR!!

 

Du har sikkert et produkt i dit bilpleje sortiment som du bruger, når du har vasket og aftørt bilen – for lige at give lakken lidt ekstra shine og beskyttelse.

Men vi lover dig – Du har aldrig prøvet noget som P&S Bead Maker Paint Protection!!

Først skal bilens lak vaskes fri for skidt og snavs med en god autoshampoo, derefter kan Bead Maker påføres på våd eller tør lak, og er sikkert at påføre på alle overflader.

Bead Maker gør nu lak beskyttelse nemmere og hurtigere end nogensinde før. Bead Maker´s unikke formulering muliggør en hurtig spray påføring. Dette tidsbesparende produkt bruger bindende polymer teknologi til at producere evnen til at afprelle skidt, snavs og vand på en ekstrem effektiv måde, samt efterlader en langtidsholdbare finish.

Bead Maker omfatter også UV-beskyttelse – der bruges en kombination af UV-filter og UV-stabilisatorer. Hvad der gør Bead Maker anderledes, er det overflademigrerende molekyle, der lægges på bilens lak overflade. Når dette molekyle har fastlagt sig, så krydsbinder og polymerisere det sig på overfladen og derved opbygger et afprellende varigt beskyttelses lag.

Det anbefales at lade produktet hærde i minimum to timer før du udsætter bilen for elementerne i dine omgivelser.

 

EGENSKABER:

– Hærdet beskyttelse
– Langtidsholdbare højglans
– Ekstrem brugervenligt
– Ekstrem hydrofobisk

Gem dette produkt til senere

 

 

 

 

 

 

Luk menu
×
×

Kurv